Maggie Sottero - Lonnie Lynette

Lonnie Lynette is DE eyecatcher van 2020. Deze prachtige trouwjurk van Maggie Sottero is geheel bedekt op het lange lijfje met kant strak waarna een de tule uitwaaiert bij de knieën. Een prachtige fishtail die de taille mooi accentueert.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Maggie Sottero - Lonnie Lynette passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Maggie Sottero. Maggie Sottero - Lonnie Lynette is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Maggie Sottero - Lonnie Lynette kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.