Maggie Sottero - Katell 21MT802A01

De Katell van Maggie Sottero is een waanzinnige fit & flare jurk. Zoals je misschien al op de foto’s kan zien is dit een strapless jurk met een kanten jasje eroverheen. Als je het jasje eroverheen aanhebt zal je zien dat je dit echt niet ziet. Dus eigenlijk heb je met deze jurk 2-in-1! Het mooie luxe kant op deze jurk is waanzinnig! De jurk omhult je lichaam en laat al je sterke punten naar voren komen. Ben jij net zo gek op deze jurk als wij? Dan zien we je snel in de Bruidshoek!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Maggie Sottero - Katell 21MT802A01 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Maggie Sottero. Maggie Sottero - Katell 21MT802A01 is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Maggie Sottero - Katell 21MT802A01 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.