Maggie Sottero - Fayette

Zie hier Fayette van Maggie Sottero! Dit is een moderne trouwjurk met een gladde rok met split. De top heeft mooi krullerig kant en schouderbandjes die afgewerkt zijn met kraaltjes. Verder heeft ze een prachtige lage rug en sluit ze met knoopjes die doorlopen tot op de sleep.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Maggie Sottero - Fayette passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Maggie Sottero. Maggie Sottero - Fayette is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Maggie Sottero - Fayette kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.