Maggie Sottero - Aspen

WAUW! Zwarte trouwjurken zien we steeds vaker terugkomen in nieuwe collecties en wij zijn fan! Dit is Aspen van Maggie Sottero. Ze is gemaakt van een rijke, zwarte, satijnen stof. Het is een strapless trouwjurk met een stijlvolle halslijn en een licht gedrapeerde top. De rok is boven de split geplooid aangezet, wat zorgt voor net iets meer volume in een toch al wijde rok. De dramatische sleep is niet te zien op deze foto’s, een goede reden om deze bruidsjurk in het echt te komen bewonderen! Is het zwart toch iets te heftig voor jou in een trouwjurk? Deze jurk is ook te verkrijgen in het ivoor. En dan ‘s avonds de zwarte versie voor het feest…!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Maggie Sottero - Aspen passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Maggie Sottero. Maggie Sottero - Aspen is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk Maggie Sottero - Aspen kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.