Love by Enzoani - Clara

Wederom een parel uit de 2024-collectie van Love by Enzoani. Clara heeft een aansluitend silhouet met een rustige crepe rok. De top is doorschijnend en prachtig versierd. Naast de matte blaadjes op de top en de heupen lopen er grafisch kanten lijnen over de jurk, waarvan ook de schouderbandjes zijn gemaakt. De rug is heel mooi laag uitgesneden.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Love by Enzoani - Clara passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Love by Enzoani. Love by Enzoani - Clara is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Love by Enzoani - Clara kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.