Love by Enzoani - Claire

She’s got it all! Wat een ontzettend toffe trouwjurk is deze Claire van Love by Enzoani! Ze is gemaakt van romantisch tule met moderne, matte blaadjes. De verschillende lagen in deze jurk zijn onder andere van glittertule en een soort netstof, wat voor een gaaf effect zorgt. In de voeringslaag van de rok zit een hoge split, waar de tule bovenlagen mooi overheen vallen. Caroline heeft een off-shoulder korsetlijfje met plunge halslijn en open stukken aan de zijkant en op de rug. One of a kind!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Love by Enzoani - Claire passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Love by Enzoani. Love by Enzoani - Claire is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk Love by Enzoani - Claire kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.