Love by Enzoani - Amina

Dit is Amina van Love by Enzoani. Ze heeft een rustige, gladde chiffon rok met a-lijn silhouet. Deze trouwjurk heeft een prachtig kanten accent op de sleep. De top is versierd met luxe bloemenkant, wat op de laag uitgesneden rug als tattoo-kant is gebruikt. Een klassieke en romantische bruidsjurk met moderne details.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Love by Enzoani - Amina passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Love by Enzoani. Love by Enzoani - Amina is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Love by Enzoani - Amina kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.