Lillian West - 66257

Hoe tof is de 66257 van Lillian West! Het is een kort, strapless jurkje volledig bedekt met bloemenkant en knoopjes op de rug. Doe daar de tule overrok overheen en je hebt ineens een hele andere trouwjurk. Zo heb je twee jurken in één: een bruidsjurk voor overdag en een feestjurkje voor ‘s avonds!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Lillian West - 66257 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Lillian West. Lillian West - 66257 is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Lillian West - 66257 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.