Lillian West - 66250

De 66250 van Sincerity is een eyecatcher! Ze is gemaakt van typerend kant waarmee ze van top tot teen mee is bedekt. Ze heeft een v-hals en een strak silhouet met lange mouwen. De mouwen, de hals en de rug zijn prachtig afgewerkt met geschulpte randjes. Het bandje in de taille legt extra nadruk op het figuur. Voor de boho-chic bruid!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Lillian West - 66250 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Lillian West. Lillian West - 66250 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Lillian West - 66250 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.