Lillian West - 66227

Fantastische bruidsjurk van Lillian West. De 66227 is een fit & flare jurk van tule met daaroverheen uniek romantisch kant. Deze sweetheart neckline loopt wat dieper naar beneden wat een hele mooie optische verlenging geeft aan het bovenlichaam. De zijkanten van de jurk zijn van tattoo lace waardoor de taille nog meer geaccentueerd wordt. Dit loopt naadloos over in de rug die hetzelfde tattoo lace heeft en afgemaakt wordt met tule knoopjes. Natuurlijk heeft deze fantastische 66227 een hele gave sleep.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Lillian West - 66227 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Lillian West. Lillian West - 66227 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Lillian West - 66227 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.