Lillian West - 66183

Waanzinnige kanten fit&flare trouwjurk van Lillian West! Ze heeft een diepe v-hals en de rug is halverwege uitgesneden. De rug sluit met knoopjes en de zoom en de sleep zijn afgewerkt met een randje kant. Op de heupen zit aan de beide zijkanten een ongevoerde spie, wat ervoor zorgt dat je vrouwelijke rondingen nog mooier uitkomen!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Lillian West - 66183 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Lillian West. Lillian West - 66183 is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Lillian West - 66183 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.