Lillian West - 66129
designerbadge

Lillian west staat bekend om haar ibiza bohemian trouwjurken en dat zie je ook terug in dit model. Je kunt deze prachtige trouwjurken ibiza-chic noemen. Het strakke lijfje met de lange mouwen en het elegant bewerkte kant geeft een luxe uitstraling.

Designer tip van Jooske

Een mooie zware kwaliteit kant met als basisstof een comfortabele stretch die prachtig om het lijf heen valt. Het lijfje is transparant en heeft lange kanten mouwen.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Lillian West - 66129 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Lillian West. Lillian West - 66129 is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Lillian West - 66129 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.