Libelle - Jazy

Dit is de jurk voor de bruid die op zoek is naar een soepele a-lijn trouwjurk met romantisch kant, maar zonder glitters! Ze heet Jazy en is ontworpen door Libelle. De strakke top is gemaakt van kant en heeft een v-hals met schouderbanden. Vanuit de top komen kanten punten die langs de heupen over de rok naar beneden lopen. De rok heeft een poederroze onderkleur met daaroverheen zacht en soepel tule.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Libelle - Jazy passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Libelle. Libelle - Jazy is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Libelle - Jazy kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.