Libelle - Iris & Izzie

Izzie en Iris zijn een prachtige combinatie van een kanten top met een flowy rok van Libelle. De top is hooggesloten en heeft een kapmouwtje, maar wel een open rug. Ze heeft een klein glittertje door de pailletjes op het kant zijn geborduurd. De rok is geplooid aan de voorkant en heeft een split.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Libelle - Iris & Izzie passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Libelle. Libelle - Iris & Izzie is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Libelle - Iris & Izzie kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.