Ladybird - Orlena

Orlena van Ladybird heeft een off-shoulder halslijn met doorschijnend kanten lijfje. Het mooie aan dit kanten lijfje is de afwerking langs de hals en op de rug. Het patroon op de rug is ook prachtig. Deze trouwjurk heeft een wijde, tule rok met een aantal kanten applicaties die vanuit het lijfje iets doorlopen, waarna de rest van de rok rustig blijft. Hierdoor komt de nadruk echt te liggen op die geweldige top!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Orlena passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Orlena is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Orlena kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.