Ladybird - Narvi

Va-va-VOOM! Wil jij je echt vrouwelijk voelen in je trouwjurk? Dan is Narvi van Ladybird misschien wel dé jurk voor jou! Ze heeft een sweetheart halslijn met een diepe V. De hele jurk is bedekt met kanten applicaties en de onderkleur is heel zacht. Daardoor heeft de jurk een romantische sfeer. De jurk sluit met een veter.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Narvi passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Narvi is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Narvi kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.