Ladybird - LS422052

Een fantastische off shoulder jurk van het merk Ladybird. De LS422052 hebben wij in een grotere maat ingekocht. Het romantische kant op deze jurk wat overloopt in de wijde Sissi rok maken deze jurk een feestje om naar te kijken. Het off shoulder mouwtje loopt mooi over naar een V wat de boezem accentueert. Tevens heeft deze LS422052 een gave tule sleep. Droom je over een prachtige prinsessenjurk? Dan is deze Ladybird misschien wel de jurk voor jou!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - LS422052 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - LS422052 is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - LS422052 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.