Ladybird - Kamilah

Mooie, klassieke trouwjurk van Ladybird. Kamilah heeft een prachtige halslijn met bandjes over de schouders. Deze bruidsjurk heeft een wat langer lijfje met kant dat iets doorloopt op de rok. De rest van de a-lijn rok is van soepel tule en is verder heel rustig.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Kamilah passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Kamilah is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Kamilah kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.