Ladybird - Fritha

Romantische trouwjurk van Ladybird. Fritha heeft een plunge halslijn met schouderbandjes. De zijkant van deze trouwjurk is ongevoerd, waardoor het zandloper-effect versterkt wordt. Ze heeft ook een hele mooie lage rug met nog een klein puntje kant vanuit de taille. De sleep is doorschijnend door het tule en geeft daardoor een romantische en chique sfeer aan de jurk. De zoom is versierd met kanten applicaties.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Fritha passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Fritha is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Fritha kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.