Ladybird - Daishin

Daishin van Ladybird heeft een prachtige halslijn! Door het tule vallen de kanten blaadjes mooi over de hals en leiden uiteindelijk naar een kapmouwtje. Ook de rug is op die manier versierd. Daishin is verder een klassieke, ivoorkleurige trouwjurk met op de tule rok nog een aantal kanten applicaties. Ze heeft een bescheiden sleepje.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Daishin passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Daishin is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Daishin kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.