Ladybird - Braelynn

Wat een speelse trouwjurk is dit! Braelynn van Ladybird heeft lange pofmouwen en een soepel vallende tule rok met split, wat zorgt voor een boho feeling. De mouwen zijn afneembaar, waardoor je deze jurk ook strapless kunt dragen. Je kunt daarmee dus ook afwisselen op de grote dag! De top is gemaakt van mooi mat kant met kleine pailletten, waardoor de jurk net even dat glimmertje heeft als je beweegt.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Braelynn passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Braelynn is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Braelynn kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.