Ladybird - Amla

Mooie trouwjurk van Ladybird. Amla valt prachtig slank in de taille en loopt daarna in een a-lijn uit naar beneden. Ze heeft een kanten top zonder glitters, wat iets doorloopt op de verder rustige rok. Over de schouders loopt een kanten bandje met daarna aan de voorkant een nette v-hals en op de rug een ronde lijn. Voor de klassieke bruid!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Amla passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Amla is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Amla kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.