Ladybird - Akrisina

Dit is de bruidsjurk Akrisina van Ladybird. Ze heeft een plunge v-hals en een laag uitgesneden rug. De top van deze trouwjurk is ongevoerd en versierd met bloemenkant, wat iets doorloopt op de rok. De rok is verder heel rustig met zacht tule en een klein sleepje. Daardoor komen de details op de top nog beter tot hun recht, zoals de gekruiste bandjes en het tattoo kant op de rug!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Akrisina passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Akrisina is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Akrisina kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.