Ladybird - 219000

Deze geweldige trouwjurk van Ladybird heeft een speelse glittertop met illusie kant en schouderbanden. De tule rok valt mooi uit het lijfje en plooit slank naar beneden.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - 219000 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - 219000 is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Embroidered.

Voor het passen van de jurk Ladybird - 219000 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.