Justin Alexander Signature - Torre

Dit is Torre uit de Signature-lijn van Justin Alexander. Ze is een prachtige satijnen trouwjurk met hoge boothals en een laag uitgesneden rug. Ze heeft een lange pofmouw, die op de schouder voor wat volume zorgt, maar verder strak langs de arm loopt. De jurk heeft een hoge split, waarboven de stof geplooid is aangezet. Op de rug is een lange rij knoopjes aangezet, die helemaal doorlopen tot op het einde van de sleep en die ook terugkomen op de mouwen.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander Signature - Torre passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander Signature. Justin Alexander Signature - Torre is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander Signature - Torre kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.