Justin Alexander Signature - Gardenia

WOW! Wát een fantastische trouwjurk is Gardenia! Ze komt uit de Signature-lijn van Justin Alexander en past daar helemaal tussen met haar stijlvolle uitstraling. Deze bruidsjurk is echt voor de moderne bruid die op zoek is naar iets bijzonders. Laten we beginnen met de bloemetjes, want zulke details zie je zelden. Ze bedekken de top en zijn sporadisch aangezet op de mouwen met een randje langs het uiteinde. Ze komen ook terug op de sleep, waar ze van klein naar groter worden. De jurk heeft verder een slank silhouet van crepe stof met zichtbare baleinen in de top. De mouwen zijn afneembaar, waardoor je de jurk naar smaak kunt aanpassen, of beiden stijlen kunt dragen op je trouwdag voor een verschillende look.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander Signature - Gardenia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander Signature. Justin Alexander Signature - Gardenia is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander Signature - Gardenia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.