Justin Alexander Signature - Cypress

Dit is wederom een parel uit Justin Alexander zijn Signature-lijn. Ze is helemaal gemaakt van fijn Frans kant met wat grovere, botanische applicaties en 3D-blaadjes. Ook zijn er kleine pailletten geplaatst, waardoor de jurk mooi glittert als je beweegt. De plunge halslijn is prachtig. Onderaan de laag uitgesneden rug zit een lange rij knoopjes die doorloopt tot het einde van de sleep. De lange mouwen hebben een mooi detail, namelijk het puntje dat op de hand valt. Wat een ontzettende eye catcher!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander Signature - Cypress passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander Signature. Justin Alexander Signature - Cypress is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander Signature - Cypress kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.