Justin Alexander Signature - Charleston

Over ‘eenvoud siert’ gesproken… Deze details maken deze trouwjurk! Charleston van JA Signature heeft een mooie vierkante hals die ook terugkomt op de rug. Daarnaast zijn op de rug tot aan de sleep knoopjes geplaatst. De onderkant van de rok is afgewerkt met een brede band. Is dit dé jurk voor jou!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander Signature - Charleston passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander Signature. Justin Alexander Signature - Charleston is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander Signature - Charleston kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.