Justin Alexander - Gwinn

Gwinn van Justin Alexander is de elegante droom die uitkomt! Ze heeft een prachtig slank silhouet en is gemaakt van chic glanzend satijn. De strapless halslijn valt mooi rond en de jurk komt met losse off-shoulder bandjes. Op de top is de stof iets geplooid aangezet, wat voor een blousend effect zorgt. De rug is afgewerkt met een lange rij knoopjes. Dit alles geeft een waanzinnig elegant eindresultaat!

Styling-tip: doordat de jurk vrij ingetogen en rustig is, kun je deze jurk heel goed aankleden met allerlei accessoires. Denk aan een lange sluier en opvallende oorbellen. Draag daar een mooie armband bij en het plaatje is af!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander - Gwinn passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander. Justin Alexander - Gwinn is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander - Gwinn kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.