Justin Alexander - Graham

Wauw!! Stunning trouwjurk van Justin Alexander uit de collectie 2024. Graham is een strakke off-shoulder jurk met blaadjes en takjes in het kant. Het kant versiert zowel de top als de gehele sleep, maar wat pas echt tof is, is de met kant beklede split! Supergaaf detail. Steel jij de show in deze bruidsjurk?

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander - Graham passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander. Justin Alexander - Graham is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander - Graham kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.