Justin Alexander - Glenetta

Wat een STUNNING trouwjurk heeft Justin Alexander weer ontworpen! Glenetta is one of a kind, met haar rechte, strapless halslijn en off-shoulder mouwtjes. Ze is helemaal gemaakt van fijn Frans kant, wat zorgt voor een vintage look. De stof is gedrapeerd aangezet op de top, maar valt op de rok mooi glad. Doordat de gehele jurk van kant is, is de sleep ook waanzinnig mooi. Deze is afgewerkt met mooie kanten puntjes. Op de rug zorgen de knoopjes voor een mooi detail.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander - Glenetta passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander. Justin Alexander - Glenetta is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander - Glenetta kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.