Justin Alexander - Ginger

Ben jij op zoek naar een elegante en romantische trouwjurk met mouwen? Zoek niet verder, want Ginger van Justin Alexander heeft het allemaal! De hooggesloten halslijn geeft een royal touch, terwijl het kant en de subtiele onderkleur het geheel wat zachter maken. Met de prachtige, lange kanten mouw en de doorschijnende rug met een lange rij knoopjes in combinatie met het slanke silhouet, krijgt deze jurk een heel chique uitstraling. De doorschijnende sleep met kanten applicaties maakt het plaatje af!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander - Ginger passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander. Justin Alexander - Ginger is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander - Ginger kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.