Justin Alexander - 8920

Prachtige trouwjurk met een goed silhouet op het lijf. De trouwjurk van Justin Alexander is strapless en geheel van kant.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander - 8920 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander. Justin Alexander - 8920 is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander - 8920 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.