Immediate Fashion - 24102-601

Kleurrijk trouwen. De trend voor het trouwseizoen van 2024.

Naast een fleurig versierde locatie mag ook de kleding een kleurrijk tintje hebben. Dit trouwpak van Immediate past naadloos in die feestelijke setting.

 

Tip: laat de kleur van je trouwpak terugkomen in het bruidsboeket.

Maak online je afspraak
Ben jij op zoek naar een trouwpak in de kleur ? Dit trouwpak van het merk is beschikbaar bij de Bruidshoek. In ons assortiment kan je ook meer trouwpakken vinden van het merk .

Voor het passen van Immediate Fashion - 24102-601 kan je het product toevoegen aan de afspraak met de knop hierboven.

Design your style:
Wij bieden je de mogelijkheid om je trouwpak aan te passen aan je wensen – buitenstof, voering, knopen en meer. De collectie stofstalen omvat een klassieke en moderne selectie stoffen, die in combinatie met een grote verscheidenheid (denk aan 100 verschillende kleuren) aan voeringvarianten, een verscheidenheid aan knoopmogelijkheden, borduur- en monogrammogelijkheden een uniek product opleveren.
Zo krijg jij als bruidegom het perfecte trouwpak voor de mooiste dag van het leven. Ontwerp je trouwpak zoals jij het wilt, want op de trouwdag mag je geen compromissen sluiten met je trouwpak!
Let op: Het gaat alleen om de stoffen die in onze daarvoor bestemde map zitten op basis van voorraad.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.