Herve Paris - Vincennes

Ibiza-chic is het helemaal in de collectie van 2021! Deze bijzonder romantische trouwjurk heeft zowel een stoere als een zachte uitstraling. Het grove kant in combinatie met de lage uitgesneden halslijn is de perfecte combinatie.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Vincennes passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Vincennes is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Vincennes kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.