Herve Paris - Cornelie

Cornelie van Herve Paris is een strapless tule droom met sweetheart halslijn. Op de top is gekruist tule geplaatst wat uitloopt in een zachte tule rok. De poederroze onderkleur draagt bij aan het zachte geheel. Supermooi aan te kleden met sieraden als grote oorbellen of juist kleinere oorbellen in combinatie met een ketting. Deze trouwjurk laat ruimte voor jouw eigen creativiteit!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Cornelie passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Cornelie is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Cornelie kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.