Herve Paris - Cindy

Cindy van Herve Paris is een jurk zonder poespas, mooi in haar eenvoud. Het zit ‘m bij deze trouwjurk echt in de details, zoals de pofmouw, de gedrapeerde stof op de top en het volume in de rok. De jurk bestaat volledig uit tule en valt in een soepele a-lijn.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Cindy passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Cindy is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Cindy kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.