Herve Paris - Channa

Maak kennis met Channa van Herve Paris. Deze trouwjurk heeft een nette v-hals en een spaghettibandje. De rok valt heel soepel en zwierig, met de split als kleine knipoog. De top is versierd met botanische applicaties die bedekt zijn met pailletten. De kanten lijnen op de top lopen in een puntje naar de taille.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Channa passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Channa is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Channa kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.