Herve Paris - Cassie

Wat een prachtige boho-jurk uit de nieuwe collectie van Herve Paris! Cassie is helemaal gemaakt van kanten stof en heeft een fit & flare model. Cassie is in onze collectie te vinden met een kapmouwtje. Het bandje in de taille breekt het geheel en geeft een extra zandloper-effect aan jouw lichaam. Heel tof te combineren met een hoed wat bijdraagt aan de bohemian sfeer, of juist met sieraden met een steentje voor een meer chique effect.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Cassie passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Cassie is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Cassie kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.