Herve Paris - Bona

Wauw! Als je op zoek bent naar een one of a kind trouwjurk, dan ben je bij Bona van Herve Paris aan het juiste adres! De hele jurk is gemaakt van hetzelfde type kant, met onderin de rok tule plooien. Ze heeft een fit&flare silhouet met horizontaal detail op de heupen, waardoor de vrouwelijke vormen extra worden benadrukt. Tegelijkertijd geeft het silhouet in combinatie met de V-hals lengte aan de bruid. De lange mouw met wijd uitlopend uiteinde geeft het nog wat extra boho gevoel.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Bona passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Bona is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Bona kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.