Herve Paris - Bilia

Herve Paris heeft weer een prachtig exemplaar ontworpen! Bilia is een soepelvallende trouwjurk met toffe split in de rok. De strakke top is gemaakt van abstract Frans kant. Ze heeft een nette V-hals en een kort mouwtje. Speels en zonder bling, perfect voor de boho bruid!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Bilia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Bilia is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Bilia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.