Herve Paris - Belloza

Voor de bruid die op zoek is naar een speelse, maar toch romantische trouwjurk! Belloza van Herve Paris heeft een kanten top met kapmouwtje en prachtige decoratie op de hals. De chiffon rok valt soepel en beweegt daardoor mooi met je mee. De split maakt het plaatje compleet.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Belloza passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Belloza is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Belloza kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.