Herve Paris - Bellini

Bellini van Herve Paris is een chique jurk met bohemian touch. Ze heeft een prachtige gladde chiffon top met diepe V-hals en lange pofmouwen. De taille wordt geaccentueerd door een bijpassende riem en dit zorgt gelijk voor een mooie overgang naar de abstract kanten rok. Ze heeft een fit&flare silhouet en loopt uit in een elegante sleep.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Bellini passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Bellini is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Bellini kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.