Herve Paris - Aze

De Aze van Herve Paris heeft een geheel kanten, transparant lijfje waardoor deze trouwjurk de perfecte match is met een zomer bruiloft. En dan is de split nog niet eens besproken, deze laat het silhouet van je benen prachtig zien. Maak een statement met je schoenen en je bridal-look is af!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Aze passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Aze is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Aze kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.