Herve Paris - Allison

Een van de trends die wij hebben gespot in de 2022 collectie is een transparante rok. Een transparante rok valt mooi te combineren met een glad broekje zodat je de silhouetten van je benen kunt benadrukken zonder dat je meteen in je onderbroek staat. De Allison heeft stippen in de tule waardoor de trouwjurk een speelse knipoog krijgt. De Allison sluit perfect aan bij een bohemian/destination wedding.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Allison passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Allison is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Allison kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.