Say Yes to the Dress bij de Bruidshoek

Je bent ten huwelijk gevraagd. Hier heb je je hele leven al naar uitgekeken en eindelijk was het grote moment daar! De volgende dag word je wakker en het eerste wat in je op komt is… Ik mag mijn trouwjurk uitzoeken! Je eigen ‘say yes to the dress’-ervaring met al je dierbare mensen om je heen om de trouwjurk van je dromen uit te zoeken. Dat kan bij de Bruidshoek!

Bezoek onze winkel

Het uitzoeken van je droom trouwjurk met je eigen bruidsstyliste net zoals bij het tv programma Say yes to the dress!

Net zoals in het programma Say Yes to the Dress zal je tijdens de afspraak bij de Bruidshoek je eigen bruidsstyliste hebben. We beginnen de afspraak met een gesprekje over de locatie van je trouwdag, hoe jullie elkaar ontmoet hebben en wanneer het spektakel plaatsvindt. Daarna gaan we het hebben over de prachtige bruidsjurken, waar jij jezelf graag in wilt zien en hoe jouw droomjurk eruit zou moeten zien. De bruidsstyliste die jou helpt zal op basis van je wensen tussen de jurken duiken. Zij kent de collectie uit haar hoofd waardoor ze de prachtigste jurken kan uitzoeken die het beste bij jou wensen aansluiten. De bruidsstyliste zal met haar ervaring en kennis ook suggesties doen die zij het beste bij jou vindt passen. Je wordt begeleid bij elke stap zoals je dat gewend mag zijn van de Bruidshoek.

‘I said yes to the dress’

Het uitzoeken van je droomtrouwjurk is een aankoop op gevoel. Wij proberen je zoveel mogelijk te begeleiden en te helpen om dat ‘say yes to the dress’ gevoel te krijgen, dat is ons streven. Wij als bruidsstylistes zien snel of de jurk bij je past of niet. Wanneer het jouw trouwjurk is loop je rechtop, met een glimlach van oor tot oor en een beetje verlegen de paskamer uit. Dan kunnen wij de vraag stellen of dit jouw jurk is… You said yes to the dress! We vieren het met een glas champagne en maken een echte say yes to the dress-foto samen met je bridal squad. We maken er een ervaring van om nooit te vergeten!

Wil jij ook je trouwjurk komen uitzoeken met de hele Say Yes to the Dress ervaring?

Boek je afspraak met een high tea erbij! De high tea wordt verzorgd door Passion Food uit Leiden en wordt bereid van de meest verrukkelijke en verse producten. Een echte aanrader. Je kunt de high tea voor de afspraak plannen om met een voldaan gevoel aan de afspraak te beginnen. Wat ook ontzettend gezellig is, is om je high tea na het uitzoeken van je trouwjurk te doen. Daarmee heb je een perfecte afsluiter van de dag. Wil jij de full say yes to the dress experience? Klik dan hier om je afspraak te maken.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.