De verhalen van Bruidsstyliste Kimberly: Trouwen in de corona tijd

Trouwen in Corona tijd?

Wij hebben aardig wat bruiden en gommen die momenteel hun volledige bruiloft een jaar uitstellen. Omdat jullie door de maatregelen het niet zo kunnen vieren als dat jullie in eerste instantie in gedachte hadden.

En dan komt de dag, de dag dat jullie eigenlijk zouden trouwen. Continue kijken jullie op jullie horloge en nemen de dag door; “Oh.. Nu zouden we gaan trouwen, de borrel was nu, we zouden nu de taart aansnijden.” De dag waar jullie al heel lang naar uit kijken heeft nu een beetje een nare bijsmaak. Hoe dit op te lossen?

Heel veel bruidsparen kiezen er nu voor om hun bruiloft in 2 delen te vieren. En misschien is dit ook wel de oplossing voor jullie! En het grootste pluspunt? Je mag jouw DROOMJURK 2 keer aan! Wie kan dat nou zeggen? Omdenken is hier natuurlijk key! Bovendien heb je tijdens de “kleine” ceremonie ook echt tijd om met al je gasten te praten en in een intiemere setting creëer je echt veel sfeer. Het vieren van de liefde is altijd mooi of het nou in een kleinere setting is of met een hele grote groep inclusief groot feest. Dus als je dat in gedachte houdt kun je alsnog een hele toffe dag / dagen beleven!

Gelukkig mogen wij inmiddels al weer wat meer in de winkel en we merken dat de afspraken van het uitzoeken van het pak/jurk ook weer aantrekt. Hoewel de toekomst nog steeds wat onzeker is merk je wel dat de bruiden en gommen er weer zin in krijgen. De eerste foto’s van de “anderhalve meter bruiloften” stromen langzaam binnen en je ziet hoe creatief de fotografen zijn! Wat een gave foto’s zijn dat! Je ziet dat ze mooie hoeken gebruiken en bijvoorbeeld heel veel gebruik maken van trappen om hoogteverschil te creëren en dat iedereen gewoon dichtbij elkaar kan staan. Fotografie is echt een vak en je ziet gewoon dat ze super creatief zijn! Hulde voor alle fotografen!

Dus ja, mochten jullie er uiteindelijk voor kiezen om jullie bruiloft volledig uit te stellen ga dan wel wat leuks doen met ze 2-en op die dag. Puur ook om de liefde als nog te vieren, doe een leuke fotoshoot, pak een terrasje, lekker een paar dagen weg in eigen land, naar het strand en een mooie wandeling maken, uit eten met heel veel wijntjes! Genoeg ideeën om niet thuis te zitten en wel iets te ondernemen. Denk dat dit wel heel erg belangrijk is! En mocht je na het lezen van deze blog denken misschien kunnen we het wel gaaf in 2 delen vieren? Neem contact op met je locatie, vraag diverse draaiboeken aan om alle scenario’s te bespreken, ga langs. Vraag bij je fotograaf foto’s op van de afgelopen tijd. Kijk naar de mogelijkheden, laat je verrassen en als jullie dit aanspreekt, wie weet is de bruiloft dan toch sneller dan gedacht!

 

Voor nu blijf veilig en denk in oplossingen!

 

Liefs, Kimberly

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?