De verhalen van Bruidsstyliste Kimberly: Something special

Hi lieve Bruidshoek bruiden!

Vandaag wil ik het hebben over een wat gevoeliger onderwerp. Helaas is het iets waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Je gaat trouwen en je bent mega druk bezig met alle voorbereidingen! De locatie, de DJ, dagindeling, de fotograaf noem het maar op… Je bent stiekem al trouwjurken aan het kijken en dan bekruipt het gevoel je. Dat een bepaald iemand er niet meer bij kan zijn. Of dit nou je moeder, oma, vader, nicht, zus of broer is maakt niet uit… Maar diegene zal jou nooit fysiek zien op de trouwdag en alle voorbereidingen naar de dag toe meemaken. Hoe ga je daar toch op je dag bij stil staan? Hoe geef je dit een mooie speciale plek?

Wat ik wel vaker hoor van bruiden is dat ze tijdens de ceremonie een stoel neerzetten met een foto en wat kaarsjes zodat diegene er toch bij is. Door de dag heen worden de foto’s verplaatst en krijgen deze steeds een andere mooie plek. Dit is sowieso een heel mooi idee om te doen zodat iedereen die er wel bij kan zijn die dag hier ook nog eens extra bij stil kan staan. Maar wist je dat er ook andere mogelijkheden zijn waar veel bruiden niet vanaf weten? Hieronder geef ik je wat voorbeelden over wat er mogelijk is om je dierbare bij je te dragen op die ene hele speciale dag!

Wat een van de mogelijkheden is en wat wij regelmatig doen is dat we een klein stukje stof aan de binnenkant van jouw trouwjurk maken net zoals een zak dat je daar bijvoorbeeld een pasfoto in kan doen. Dit maken de coupeuses dan op een plek wat jou mooi lijkt bijvoorbeeld dicht bij je hart. Jij weet dat het er zit maar verder ziet niemand het. Wij hebben ook medaillons van Poirier te koop waar je een foto in kan doen en dat kan je overal aan de binnenkant van de jurk vast maken; het mooie hiervan is dat je deze ook daarna nog aan een ketting kan vastmaken en dit dus door kan dragen! Zo draag je diegene altijd bij je.  Nog een mogelijkheid is dat je iets wat van diegene was; een persoonlijk item in de jurk laat vastmaken. Dit kan echt van alles zijn. Iets van bijvoorbeeld jouw moeders trouwjurk, oma’s ketting, opa’s zegelring, een steentje of iets anders wat ze altijd bij zich droegen. Zolang het niet een heel groot item is kunnen wij dit heel mooi verwerken in jouw jurk. Het verandert niks aan je trouwjurk aan de buitenkant maar emotioneel is dit wel een hele grote verandering!

Inmiddels alweer een tijd geleden had ik een bruid waarvan haar oma plotseling overleden is, onverwacht een heel groot verlies! Oma droeg altijd parels maar de bruid zelf was daar niet heel erg van. Uiteindelijk heeft van een parelarmbandje van haar oma hele mooie oorbellen en een simpel armbandje laten maken bij de juwelier. Ze was hier heel erg blij mee dat ze op haar eigen manier, wat meer bij haar paste toch iets van oma droeg… Hoe mooi is dat? En de kleur van de parels stonden prachtig bij haar trouwjurk! Het maakte het plaatje af.

Als we in overleg met jou en de coupeuse besloten hebben hoe we het gaan aanpakken dan komen er tijdens de Napas vaak emoties los.   Dit is absoluut niet erg en laat deze ook gewoon komen! Het is wat ik al zei iets wat jouw trouwjurk nog specialer maakt, een prachtig eerbetoon! Dus weet lieve bruiden dat wij altijd mee willen denken hoe je het gemis van een dierbare die dag toch wat dragelijker te maken en de mooie diverse manieren waarop dit ingevuld kan worden.

Op afstand zijn ze er zeker bij en kijken ze mee! Hier ben ik van overtuigd.

Liefs,

Kimberly

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?