De verhalen van Bruidsstyliste Kimberly: Maatje “minder”

Hi lieve aanstaande Bruidshoek bruiden!
 
Sommige bruiden hebben hier wel vaker last van, dat iets echt veel te groot is. Het zit minder mooi want je bent een stuk smaller of langer dan gemiddeld. Hoe ga je een trouwjurk kiezen terwijl hij te groot is?
 
Of je hebt een maat 38 maar jouw droomjurk hangt hier in de winkel in een maat 44…Of groter? En nu? Hoe ga je hier doorheen kijken?
 
Welke kledingmaat je ook hebt gelukkig kan je bij ons altijd terecht. Ook als je een kleine of juiste lange bruid bent. Geen probleem! Door de korte lijnen met de leveranciers kunnen wij dus goed inzien wat mogelijk is hierdoor kunnen wij je altijd helpen!
 
Laten we beginnen met voorbeeld van een bruidje van een jaar geleden die ik geholpen heb.
 
Leuke lieve spontane vrouw maar klein en super smal. Ze kwam via onze site bij ons terecht en ik gok een maatje 32/34.. Nu hebben wij die maten wel in in huis, maar ook een hoop zal net iets te groot voor haar zijn. Ik had haar van tevoren al gezegd dat ik alles zo goed mogelijk ging laten zien. Hier had ze zich zelf al op ingesteld. Na een paar trouwjurken gepakt te hebben na aanleiding van wat ze zelf aangaf, gingen we passen… In de paskamer hebben wij klemmen liggen. Waarbij we als een jurk te groot is de extra stof makkelijk op de rug kunnen wegwerken.

Doordat mijn bruid klein en superfijn was qua figuur heb ik ook aardig wat gebruik gemaakt van de klemmen. Doordat ze klein en smal is kloppen de verhoudingen in de jurk ook minder. Haar bovenlijf is ook kleiner dan die van de jurk bijvoorbeeld. Verhoudingsgewijs was alles te groot. Dus goed de taille bepalen, klem erop, vanuit daar heb ik ook de schouders ingenomen met spelden waardoor de jurk meer omhoog komt en dus overeenkomt met haar lichaam! Gelukkig kon ze er heel goed doorheen kijken en hielpen de klemmen en spelden heel erg goed! Na een paar jurken gepast te hebben pakte ik een trouwjurk waar ze zelf nooit aan gedacht heeft. Deze hadden we in een maatje 34 maar was nog te groot zeker in de verhoudingen. Een jurk die uniek is, net als de bruid zelf. Uiteindelijk is mijn collega nog komen helpen om de jurk nog beter te laten zien als hij in verhouding zou zijn, soms kom je echt handen te kort! Je raadt het misschien al.. Op deze trouwjurk werd ze verliefd en ze straalde van oor tot oor!

Soms is het zo dat in de winkel de jurk die jij stiekem online al had gezien en al heel veel bekeken hebt in de tussentijd niet in jouw maat hangt. Wees niet getreurd want met spelden, klemmen en af en toe de extra hulp van een collega komen we echt wel heel ver. Weet dus dat als een jurk te groot is ook al is het maar één maat dat we altijd proberen om dit zo goed mogelijk te laten zien! Het komt geregeld voor dat bruiden op deze manier een jurk kiezen! Niks raars of geks aan!

Met een collectie van 700 jurken is de kans groot dat jou droomjurk er ook in jouw maat hangt. Maar het kan voorkomen dat dit precies bij jouw favo japon. niet zo is. Gelukkig zijn wij allemaal intern getraind om jou zo goed mogelijk te laten zien hoe de jurk in jouw maat eruit komt te zien met spelden en klemmen. Dit gaat vaak gepaard met hilarische reacties, het ziek er ook wel wat gek uit met een haaienvin op je rug. Wat ik vaak nog doe is dan spelden en klemmen eraf halen. De jurk naar voren trekken zodat je ook kan zien hoe mooi je rug is! Ja hallo! Die ruggen van tegenwoordig zijn zo fantastisch! Zonde om deze niet te laten zien!

Dus lieve aanstaande bruiden, samen komen we er echt wel uit. Dus ook al is een jurk te groot om wat voor reden dan ook? No worries, vertrouw op ons dat wij dit kunnen laten zien!

Als je er nu al verliefd op bent tijdens het uitzoeken terwijl de trouwjurk zo groot is… Moet je nagaan als je de volgende keer komt voor de pas!

Geniet van ieder moment!

Liefs, Kimberly

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?