Élysée By Enzoani - Adelaide
designerbadge

Prachtige strakke fishtail geheel bedekt met kant een een waanzinnige tule base aan de onderkant vanaf de knieën. De Adelaide heeft afhangende mouwtjes voor een romantische look.

 

Designer tips van Jooske

Een echte designer jurk van het prachtige merk Elysée by Enzoani. De trouwjurk heeft afneembare mouwtjes voor een personaliserend effect. De gehele trouwjurk is bedekt met luxe kant en loopt slank langs het lichaam waardoor hij de billen perfect accentueert. De sleep van Adelaide is vol en van tule voor een royale look.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Élysée By Enzoani - Adelaide passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Élysée by Enzoani. Élysée By Enzoani - Adelaide is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Élysée By Enzoani - Adelaide kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.